HABERLER » Haberler / Duyurular » Belki Beni Tanıyamayacaksın - Mustafa Kemal Atatürk`ten Hatıralar, Bahattin Öztuncay (AL 77)

Belki Beni Tanıyamayacaksın - Mustafa Kemal Atatürk`ten Hatıralar, Bahattin Öztuncay (AL 77)

Üyemiz Bahattin Öztuncay (AL 77) tarafından Ömer Mehmet Koç koleksiyonundan seçilen fotoğraflarla ve belgelerle Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 100. yılı anısına özel hazırlanan "Belki Beni Tanıyamayacaksın - Mustafa Kemal Atatürk'ten Hatıralar"  kitabı, Atatürk'ün askerî dış görünüşünün yanı sıra, ruh dünyasına da ait çarpıcı izler taşıyor.

Kitabın yayını nedeniyle arkadaşımızla yapılan röportajı kendisinin izniyle siz okul arkadaşları ile paylaşmak istedik. Kitabı, Yapı Kredi Yayınları'ndan (Beyoğlu) ve Sadberk Hanım Müzesi'nden (Büyükdere) temin edebilirsiniz.

Bahattin Öztuncay (AL 77), röportajın sonunda okuyabileceğiniz özgeçmişinde yer alan eserlerin yanı sıra, derneğimiz için, 29 Mayıs-12 Haziran 2006 tarihlerinde Palais Epstein, Viyana'da düzenlenen ve İstanbul ve Ankara'da tekrarlanan "Türkiye-Avusturya İlişkilerinde Zaman Yolculuk" sergisinin kataloğunu da hazırlamıştır.

Arkadaşımızı ve ekip arkadaşlarını kutluyor, ülkemizin kültür ve sanat hayatına kazandırdıkları eserler için teşekkür ediyor, kazandıracakları eserleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

Avusturya Liseliler Derneği

 

 

Bölümle ilgili diğer başlıklar

Copyright © 2024 Avusturya Liseliler Derneği
Designed by: OrBiT