HABERLER » Haberler / Duyurular » Cafe Wien Gençleşti... Ahmet D. Özcıbır (AL 66) & M. Şebnem Sükan (AL 93) | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Ekim 1990’dan bu yana Teşvikiye’de dost ve müşterilerini ağırlayan İstanbul’un Viyana Ticaret Odası’ndan sertifikalı tek gerçek Viyana kahvesi Cafe Wien gençleşti…

Ahmet Duran Özcıbır (AL ’66) ve kızı Melis Şebnem Sükan’ın (AL ‘93) birlikte yönettikleri Cafe Wien, aynı grubun diğer tescilli markası Cafe Melange adıyla Ağustos başında yenilenerek açıldı.

Daha genç bir tarzda yenilenen, mutfağını daha da genişleten Cafe Melange, yeni mekanında tümü kendi üretimi olan spesiyal yemeklerini ve pastalarını özgün Viyana kahveleri (Julius Meinl), seçkin şarap ve biralar eşliğinde sunmaya devam ediyor.

Et veya tavuk Schnitzel, Gulasch, Bratwurst’un yanı sıra Strudel ve Sachertorte en çok tercih edilen ürünler… Nişantaşı, Teşvikiye veya Abdi İpekçi’de yorucu bir alışverişten sonra seçkin bir müzik eşliğinde huzurlu vakit geçirmenin en kısa yolu eskiden olduğu gibi Cafe  Melange!

% 10 oranında indirimden faydalanmak üzere özel bir karta gereksinim yok. Avusturya Liseli veya ALEV’li olduğunuz takdirde sadece isminizi vermeniz yeterli. Aynı indirim her iki okulumuzun tüm öğrencileri, eğitim ve idari kadroları için de geçerli.

Şebnem ve Ahmet sizleri en kısa zamanda Cafe Melange’a bekliyorlar...

Cafe Melange
Reasürans Pasajı No: 62 - Teşvikiye
Cafe Tel : (0212) 296 24 09   •   OfisTel : (0212) 233 78 60   www.cafewien.com

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1142