HABERLER » Haberler / Duyurular » AL Kartçınar Korosu Konseri: Atatürk`ün Sevdiği Şarkılar, Özel Irmak Okulları - Caddebostan / 14 Kasım 2014 | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ



Avusturya Liseliler Kartçınar Klasik Türk Müziği Korosu, KASEV Vakfı Kadir-Rezan Has Öğretmen Dinlenmeevi-Huzurevi-Özel Bakım Bölümü yaşlılarına destek vermek üzere düzenlediği konserlerinin üçüncüsünü Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar içeriğiyle 14 Kasım 2014 Cuma akşamı  Özel Irmak Okulları konser salonunda gerçekleştirdi.

Usta Tiyatro sanatçısı Gülsen Tuncer'in Nazım Hikmet'in "Kurtuluş Savaşı Destanı"ndan bölümler seslendirdiği performansı çok beğenildi.  Yıldız Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin değerli öğretim üyelerinden ve koromuzun üzerinde çok emeği olan ses sanatçısı Doç. Dr. N. Özgül Turgay konuk sanatçı olarak aramıza katılması konserimize ayrı bir renk kattı.

Desteğinizle, bu sosyal sorumluluk projemizde konser biletlerinden elde ettiğimiz gelirden oluşan bağışımızı konser sonunda huzurevinin kapılarını ALD üyelerine ve yakınlarına çok uygun şartlarla açan KASEV Vakfı’na (bkz. http://www.avusturyaliseliler.org/content.asp?id=658&lng=tr ) ilettik.

Tamamen dolan salondaki varlığınızla sahnedeki bizlere güç kattınız. Sonsuz teşekkürlerimizle...

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1153