HABERLER » Haberler / Duyurular » Nurdan Tümbek Tekeoğlu (AL 83) İkiz Yıldızlar Kısa Filmine Bağış Bekliyor, Şubat 2016 | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

"Sıra Dışı İnsanlar" belgeselinin ardından yine kitlesel fonlamayla bütçesini tamamlamaya çalıştığımız “İkiz Yıldızlar” isimli kısa filmimize 25, 50, 100, 250.- TL (hiç fark etmez) katkılarınızı bekliyoruz.  http://www.fongogo.com/p/ikiz-yildizlar linkine tıklayıp, kayıt olarak kredi kartınızla güvenli bir şekilde  bağış yapabilirsiniz.

http://www.ikizyildizlar.com
Nurdan Tümbek Tekeoğlu (AL 83)

“İkiz Yıldızlar” Kısa Filminin Lansmanı ve “Sıra Dışı İnsanlar” Belgeselinin Galası Cezayir İstanbul’da yapıldı
Karadeniz insanının zorluklarla başa çıkmada öne çıkardığı pratik zekasını ve doğa ile mücadelesini konu alan “Sıra Dışı İnsanlar” belgeselinin gala gösterimi ve yönetmenliğini Mehmet Tığlı’nın, yapımcılığını Nurdan Tümbek Tekeoğlu’nun yaptığı, bir hoşgörü ve kardeşlik hikayesi olan “İkiz Yıldızlar” isimli kısa filmin lansmanı Cezayir İstanbul’da gerçekleştirildi. Yoğun bir izleyici katılımı ile gerçekleştirilen iki gösterim büyük beğeni topladı. TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes da gösterime katılanlar arasındaydı. Ayrıca iş insanları Meltem Kurtsan, İbrahim Temo, Orhan Karal, Mustafa Ayman, Melek Yıldız, Ali Çebi, Ayşe Çebi, sanatçılar Fatih Dokgöz, Tevfik Erman Kutlu, duayen gazeteci Perihan  Çakıroğlu, Demet Cengiz, Seher Aybek ve pek çok akademisyen de gösterime katıldı.

“İkiz Yıldızlar”

Bir kardeşlik ve hoşgörü hikayesi olan ve aslında tüm ötekileştirip kırdığımız kişilere yönelik bir özür metni sayılabilecek "İkiz Yıldızlar" adlı kısa film ilk tanıtımında izleyicilerden büyük beğeni aldı. Finansmanı Fongogo şirketi aracılığında kitlesel fonlama sistemiyle temin edilecek kısa filmin finansmanı için Fongogo’da şimdiden hedefin yüzde 10’una ulaşıldı. Çekimlerine Ağustos ayı sonunda Büyükada’da başlanacak filmin kitlesel finansmanı için yapımcı Dr. Nurdan Tümbek Tekeoğlu, danışman Orhan Tekeoğlu destek çağrısı yaptı. Başrolünü tiyatro ve sinema sanatçısı aktör Fatih Dokgöz’ün canlandıracağı filmin evrensel teması itibariyle uluslararası birçok festivalde yer alması ve yarışması hedefleniyor.

Yapımcı: Nurdan Tümbek Tekeoğlu                                      Senaryo ve Yönetmen: Mehmet Tığlı
Proje Danışman: Orhan Tekeoğlu                                        Senaryo Danışmanı: Anne Gensior
Kurgu: Naim Kanat                                                               Kostüm: Hatice Gökçe
İletişim Sponsoru: Beze Group

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1392