ÜYELİK » İndirim Veren Kuruluşlar » Cortiletto Pizzeria & Bar | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Teşvikiye'de Bir İtalyan: Cortiletto Pizzeria & Bar



Maçka-Nişantaşı-Teşvikiye sakinlerinin damak zevklerinin hakkını veren mekanlara bir yenisi daha eklendi. Teşvikiye Ahmet Fetgari Sokak’ta açılan Cortiletto, İtalyan mutfağının en önemli yapı taşlarından biri olan pizzayı çok özel bir tarifle gurmelerin beğenisine sunuyor. Yüksek standartlı damaklara pizza mottosuyla faaliyete geçen Cortiletto’nun anlamı, mekanın arkasında yer alan bahçeye ithaf edilmiş; bahçecik.


30 yıla yakın bir zamandır profesyonel yöneticilik yapan AL 77 mezunu Ahmet Işım, Basilico Pizza Academy’de Massimiliano Crocetti’den aldığı eğitim sonrasında tasarımcı kardeşi Ali Işım’la birlikte Cortiletto’yu hayata geçirmeye karar vermiş. İtalya’dan özel olarak getirilen unlar, hamurun 2 gün süren özel mayalanma tarifi ve süresi, özenle seçilen malzeme ve pişirme teknikleriyle hazırlanan pizzalar İstanbul’un en iddialı pizza seçeneklerinden biri olmaya şimdiden aday.

Mekan, şık iç mimarisi ve sıcaklığıyla da misafirlerini kucaklıyor. Pizzaya eşlik eden özel ve özenli salatalar, en az pizzalar kadar lezzetli. Menünün en tatlı yanında, gerçek İtalyan tiramisusu ve Cortiletto spesyali cheescake denemeye değer.

Mekanda, ALD üyelerine özel %5 indirim uygulanmaktadır.

CORTILETTO Pizzeria & Bar
Ahmet Işım (AL 77)
Ahmet Fetgari Sok. No.22, Teşvikiye / Şişli - İstanbul
T: 0212 224 05 55     *    [email protected]
www.cortiletto.com.tr

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1414