HABERLER » Haberler / Duyurular » Film Projesi: Körfez | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Üyelerimizden Sula Liracı Aslanoğlu'nun (AL 73) kızı Anna Maria Aslanoğlu'nun yapımcılığını üstlendigi, İzmir'de çekilmekte olan uzun metrajlı sinema filmi Körfez, desteğinizi bekliyor. Son 12 gün!

    


KÖRFEZ'İN BAŞROLÜNDE İZMİR VAR   
30’lu yaşlarında, yeni boşanmış Selim, ailesinin yanına İzmir’e döner. Selim, eski hayatının izleriyle karşılaşırken, körfezde gerçekleşen bir kaza şehirdeki hayatı derinden sarsar. Kazanın ardından kimileri şehri terk ederken Selim bambaşka bir dünyayla karşılaşır.  

Körfez, İzmir’i filmin ana karakterlerinden biri olarak kullanan ilk film. Körfez, İzmir’i Alsancak’tan Karşıyaka’ya, Göztepe’den Çiğli’ye, Bayraklı’dan Kadifekale’ye kadar, sokak sokak arşınlıyor. Başroldeki Ulaş Tuna Astepe'nin canlandırdığı Selim karakteriyle seyirciler de İzmir'i farklı yönleriyle keşfetmiş olacak. İzmir’in keşfedilmemiş yerlerini film mekânları olarak sinemada ölümsüz kılmayı hedefleyen Körfez'in yapımını istos film üstleniyor. 

Filmi, 25 TL, 50 TL, 100 TL, 250 TL, 500 TL, 1.000 TL ve üzeri alternatiflerle destekleyebilir; sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz. Destek tutarları ve ödülleri hakkında detaylı bilgiye, aşağıdaki linkten
https://www.fongogo.com/Project/Rewards/4765cfba99fa46b7b7d3ef3c878c6d32

Körfez'in tanıtım filmine ise https://www.fongogo.com/Project/korfez-snema-flm  linkinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1478