Business Platform » Etkinlikler » SG-Business Platform 19 Ocak’da Avusturya Büyükelçisinin de katılımıyla kuruluyor! | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Değerli Avusturya Liseliler,

Son 1-2 ay içinde gerçekleşen Avusturya ilişkili birkaç iş toplantisinda, Derneğimizin, üye tabanından yararlanarak ekonomik ve ticari ilişkiler konusunda aktif olabileceği konuşulmuştur. Bunun üzerine, konuyla ilgili olarak üyelerimizden gelen olumlu görüşler de dikkate alinarak, Dernek çatısı altında, informel bir “Business Platform” kurma fikri gündeme gelmistir.

Bu oluşumla ilgili olarak 19 Ocak Cuma aksami Avusturya’nin Ankara Büyükelçisi Heidemarie Gürer’in de katilacagi yemekli bir toplanti düzenlenecektir. Avusturya’nin Istanbul Başkonsolosluğu, Avusturya Ticaret Ataşeliği, WU-Alumni Club mensuplari ve Istanbul’da yaşayan Avusturyalı İşadami ve Yöneticilerin de davet edileceği bu toplantida katılımcılarin proje hakkindaki değerli görüş ve önerileri alinacaktir. Belirtilen girişimin temel amaçları şunlardir: 1. Platforma katılanlar arasındaki ekonomik ve ticari faaliyetleri geliştirmek;2. Türkiye-Avusturya arasındaki ekonomik ve ticari ilişkileri desteklemek;3. Belirtilen kesimler arasinda köprü olusturarak akademik çalişmalara ve istihdama katkı sağlamak.

Business Platform’un etkinlikleri arasında aylık yemekli, konuşmacılı sohbet toplantıları ile yılda bir kez Istanbul’da, bir kez de Viyana’da ekonomi içerikli konferanslar düzenlenmesi planlanmaktadir.

Toplanti saat 19’da baslayacak bir aksam yemegi seklinde düzenlenecek olup, yeri, yaklasik katilimci sayisina göre bir hafta icinde belirlenerek duyurulacaktir. Bu nedenle katilma durumunuzu 12 Ocak Cuma gününe kadar dernegimize bildirmenizi rica ederim. (Tel.0212-2603048;0533-4980435); [email protected]).

Sevgi ve Saygılarımla,

Nurhan AzizogluDernek Baskani

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=64