ÜYELİK » İndirim Veren Kuruluşlar » Parti Paketi Mağazaları - Samba Dış.Tic.Ltd.Şti. | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Parti Paketi Mağazaları - Samba Dış.Tic.Ltd.Şti., Avusturya Liseliler Derneği üyelerine, Kanyon,Etiler ve Erenköy mağazalarında sürekli %10 indirim uygulamaktadır.

PartiPaketi nedir?
PartiPaketi “partisini kendi organize etmek isteyenlere” geniş bir koleksiyon sunan bir parti marketi. Kullanımı kolay, renkli, neşeli ürünlerle eğlence mekanını süslemek, sofra kurmak, tema yaratmak isteyenler, aradıklarını PartiPaketi’nde bulabilir.

PartiPaketi’nde neler var?
PartiPaketi’nde bebek, çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik 100’e yakın temada 1500 civarında ürün bulunuyor. Tabak, bardak, çatal-bıçak, masa örtüsü, peçeteden oluşan sofra setleri, mekan dekorları, masa süsleri, parti hediyelikleri, doğum ve doğum günü hediyelikleri, parti oyunları, pinyata, mum, pasta, kurabiye, kostüm, kostüm aksesuarları, balon ve “partiye dair her şey” koleksiyonu oluşturuyor.

PartiPaketi ürünleriyle neleri kutlayabilirim?
PartiPaketi’nden çocuk ve yetişkin doğum günü, ilk yaş partisi, 30-40-50-60 yaş partileri, yıldönümü, doğum, baby shower, diş buğdayı, mevlüt, sünnet, düğün, nişan, bridal shower, bekarlığa veda, kına gecesi, evlilik yıldönümü, yılbaşı, noel, paskalya, sevgililer günü, halloween/cadılar bayramı, anneler günü, babalar günü, mezuniyet, temalı partiler, kostümlü partiler, bahçe partileri, bahar şenliği, piknikler, sürpriz partiler ve tüm diğer kutlama ve özel günler için ürün tedarik edilebilir.


PartiPaketi indirimim nerelerde geçerli?
ALD üyelerine özel %10 indirim kampanyası yalnızca Kanyon, Etiler ve Erenköy mağazalarında geçerlidir. İndirim kampanyasına gıda ürünleri ile özel siparişler dahil değildir.

Basın haberleri için PartiPaketi’ni Facebook’dan takip edebilirsiniz!
http://www.facebook.com/PartiPaketi

Parti Paketi Mağazaları - Samba Dış. Tic. Ltd. Şti.
Yetkili Kişi: Aslı Pak Atansay (AL 85)  [email protected]
Kanyon AVM: Büyükdere Cad Kat: B3 No: 14, Levent / İstanbul  • T: 0212 353 08 18    •  [email protected]
Etiler: Nispetiye Cad. Ece Apt. A Blok 47/2, Etiler / İstanbul  • T: 0212 352 52 23   •  [email protected]
Erenköy: Ethem Efendi Cad. 3/4 Uğur Apt., Erenköy / İstanbul  • T: 0216 411 94 61   •  [email protected]
www.partipaketi.com


 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=792