HABERLER » Haberler / Duyurular » Avusturya Hastanesi’nden ALD Üyelerine ALD-Prestige Uygulaması İle Avantajlı Sağlık Hizmeti | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

T. C. Sağlık Bakanlığı mevzuatları doğrultusunda hizmet veren Avusturya Hastanesi; yenilenmiş alt yapısı, modern teknik donanımı ve uzman kadrosu ile sürdürdüğü sağlık hizmetlerinde, üyelik şartlarını yerine getiren Avusturya Liseliler Derneği üyelerine ALD-Prestige uygulaması ile bir takım avantajlar sunmaktadır. Bu uygulama ile sunulacak hizmetlerden ilgili ALD üyesinin eşi ve çocuklarından oluşan çekirdek ailesi de faydalanabilecektir.

ALD-Prestige süreci şöyle ilerlemektedir: ALD, üyelik şartlarını yerine getiren üyelerinin isim listesini hastaneye iletmektedir. Hastane, bu listeye göre  sistem üzerinden tarafınıza indirim kaydı oluşturacaktır. İndirimler SGK’lı hastaları kapsamamaktadır.

ALD-Prestige uygulaması ile sunulacak sağlık hizmetleri hakkında güncel bilgiyi lütfen her zaman hastaneye başvurarak teyit ettiriniz.                         

İndirimler:  
Muayene Hizmetleri        %20 
Laboratuvar Hizmetleri     %15
Röntgen, Ultrason           %20
MR, BT                          %25
Ameliyatlar                     %20
Diyetisyen                      %15
Endoskobi                      %15
Patoloji                           %10
Kardiyolojik Testler          %15
Diğer Hizmetler               %20

Bu indirimlerin yanı sıra hastane de Küçük-Büyük Check-Up, Erkek Cinsel Sağlık, Ergen, Kadın Sağlığı, Meme Sağlığı ve Kardiyoloji dahil bir çok check-up hizmeti verilmektedir.

Hastanede Diyetisyen, Endoskopik Hizmetler (Gastroskopi, Kolonoskopi, Rektosigmoidoskopi) ve ameliyatlar için randevu sistemi uygulanmaktadır. ALD-Prestige  uygulaması katılımcılarına poliklinik için telefonla randevu sistemi açık olacaktır. Bunun için hastaneyi aradığınızda ALD-Prestige katılımcısı olduğunuzu ve randevu istediğiniz branşı belirtmeniz yeterlidir. Aynı zamanda hastanenin web adresinden de randevularınızı online olarak alabilirsiniz.

Adres: Bereketzede Medresesi Sokak No: 7, Karaköy - İstanbul
Tel    : 0212 - 292 62 20 (pbx)

www.sjh.com.tr    -     [email protected]

Bu metin ALD üyelerini bilgilendirmek içindir; reklam, tanı ve tedaviye yönlendirme amacı taşımamaktadır.

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=834