ÜYELİK » İndirim Veren Kuruluşlar » Özel Hattat Klinik/Fertilite Sağlık Hizmetleri Ltd.Şti.

Özel Hattat Klinik/Fertilite Sağlık Hizmetleri Ltd.Şti.

Hattat Klinik, Avusturya Liseliler Derneği üyelerine doktor muayenesi dışındaki hizmetlerde sürekli olarak %15 indirim uygulamaktadır.

Hattat Hastanesi, Androloji konusunda Türkiye’de açılan ilk özel hastanedir. Hastanenin kurucuları Prof. Dr. Halim Hattat ve Prof. Dr. Neşe Hattat’dır. Prof. Dr. Halim Hattat aynı zamanda Türk Androloji Derneği’ni 1992 yılında kurmuş ve o günden bugüne yapmış olduğu çalışmalar ve gözlemleri neticesinde ülkemizde Androloji alanındaki açığın kapatılması gerekliliği karşısında bu hastaneyi açmayı ideal edinmiştir.

Androloji, Üroloji Bilim Dalı içerisinde erkekte kısırlık, empotans, andropoz ve cinsel fonksiyon bozukluklarını inceleyen, teşhis ve tedavi metotlarını uygulayan bir bilim dalıdır.

Hattat Hastanesi, hastalarının sakin ve modern bir ortamda eşleri ile birlikte, vasküler, hormonal, metabolik, nörolojik ve psikolojik açıdan tetkiklerinin en gelişmiş cihazlar ve konularında uzman doktorların gözetiminde yapılıp, tedavilerinin en kısa zamanda gerçekleşmesi göz önüne alınarak hazırlanmıştır. Tüp Bebek Merkezi ile de çiftlere bu konuda çözüm getirmektedir.

16.05.1997 tarihinde hizmete girmiş olan Hattat Hastanesi'nde en modern cihazlarla donatılmış Biyokimya ve Androloji Laboratuvarları, hastanın erektil fonksiyonlarının incelendiği Uyku Laboratuvarları, psikoloji, fizyoloji ve nöroloji araştırma birimleri, Tüp Bebek Merkezi, her türlü ultrasonografi, doppler ve radyolojik tetkiklerin uygulandığı Radyoloji Departmanı, mikrocerrahi ve endoskopik müdahalelerin yapıldığı ameliyathaneler, hasta odaları, tam bir Göz Hastalıkları Departmanı, Check-up Merkezi ve diğer tüm tedavilerde danışmanlık hizmetleri ile uzmanlaşmış ve tecrübeli bir ekip çalışması yürütülmektedir.

Hattat Klinik/Fertilite Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti.
Yetkili Kişi: İrem Pembeci Hattat (AL 91)
Yeni Sülün Sok. No:48 3. Levent - Beşiktaş - İstanbul
T: 0212 282 36 46  •   F: 0212 279 91 16  
[email protected]
http://www.hattatklinik.com/

Bölümle ilgili diğer başlıklar

Copyright © 2024 Avusturya Liseliler Derneği
Designed by: OrBiT