HABERLER » Etkinlikler » Yeni Yıl Partisi | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

20 Aralık 2014 Cumartesi akşamı düzenleyeceğimiz geleneksel partimizi bu yıl bambaşka bir mekanda * Borusan Oto İstinye'de gerçekleştireceğiz (ulaşım bilgileri için tıklayınız). Zengin ikramlı kokteyl partimiz saat 18:00’de başlayacak.  Parti süresince DJ müziği eşliğinde hep birlikte dans edip eğleneceğiz…

Geceye katılım ücreti kişi başı 120.- TL’dir. 19 Aralık Cuma akşamına kadar ödeme yaparak katılımını kesinleştiren üyelerimiz için indirimli kişi başı ücret ** 90.- TL olacaktır.

Kusursuz bir organizasyon için partiye katılım sayısını önceden bilmemiz çok önemli. Rezervasyonlarınzıı 0212-260 30 48 / 260 30 87 ve 0533-498 04 35 numaralı telefonlardan Dernek Sekreteri Özlem Yeşildağ’a bildirebilirsiniz.

Sizlere, umut dolu yeni bir yıla dostlarınızla eğlenerek hazırlanmayı teklif ediyoruz.

Piyango çekilişine destekleriniz için bizimle temasa geçmenizi rica ediyoruz. Avusturya Liseliler Derneği; düzenlediği etkinliklerden elde ettiği gelirlerle maddi olanakları kısıtlı AL mezunu üniversite öğrencilerine sağladığı burslara kaynak yaratmaktadır.

*  Yeniköy'de yapılması planlanan partimiz, konsoloslukta yeni yürürlüğe giren ilave güvenlik tedbirleri nedeniyle Borusan Oto İstinye'nin davet salonlarına alınmıştır!
** İndirimli kişi başı ücret, ALD üyesi ve bir misafiri için belirtilen tarihe kadar ödemesi yapılan rezervasyonlarda geçerlidir.

                           

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1128