HABERLER » Haberler / Duyurular » Arya Yatçılık İle Mavi Yolculuk Keyfi - İlkan Sertkaya Tarba (AL 79) | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

Sevgili Avusturya Liseliler,

Bu yıl yatçılık ve kara turları alanında bir yandan 31. yılımızı doldurduğumuzu, bir yandan da 2014 Kasım ayında oluşturduğumuz yerli pazara yönelik genç markamız “Arya Gezi”  ile yeni başlangıçlara yelken açtığımızı sizlerle paylaşmıştık.

Bu kez sizlere Arya Yatçılık hakkında bilgi vermek istiyorum. Mavi Yolculuk daha önce yapanların hak vereceğini umduğumuz Türkiye’de yapılacak en keyifli gezilerden biridir. Bu gezinin keyfi, dostlarla birlikte, doğru seçilmiş,  güzel bir tekne ve uyumlu bir mürettebat ile yapıldığında katlanarak artar.

31 yıllık tecrübemizle dostlarımıza en uygun tekneyi ve rotayı seçmeye çalışıyoruz. Bu tecrübemizi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyacağız.

Gökova, Hisarönü, Fethiye, Göcek, Kekova veya Yunan Adaları sizleri bekliyor.

Yalnız koylarımızın doğallığı giderek bozuluyor, çarpık yapılaşma ve özelleştirmeler ile Mavi Yolculuk Koylarımızı hızla kaybediyoruz. Tükendiğinde farkına varacağız ama çok geç olacak.

Siz geç kalmayın, Türkiye’ye özgü, dünyada eşi benzeri olmayan bir gezi fırsatını kaçırmayın…

İlkan Sertkaya Tarba (AL 79)
0543 381 79 11 •  [email protected]
www.aryatours.com     •  www.aryagezi.com

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1250