HABERLER » Haberler / Duyurular » Banu Conker (AL 88) İle Transformal Nefes® | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ


Banu Conker  Avusturya Lisesi mezunlarına  grup seanslarında ve workshoplarda %15 indirim hediye ediyor

Transformal Nefes® bir dönüşüm aracı. Hayatımızın ilk anından son anına kadar hiç farkında olmadan kullandığımız nefes aslında hayatımızın ‘nasıl’ını da etkiliyor. Bebekliğimizde aldığımız bağlantılı ve aktive nefes zaman içerisinde yaşadığımız toplumun getirileriyle kısıtlanıyor. Nefes alırken kullanmamız gereken tek kasımız olan diyafram kasımız zamanla kullanılmaz hale geldiğinde nefesimiz de kısıtlanmaya başlıyor. Bedenimiz sığ nefesle yeterli kapasitede oksijen almayınca fiziksel ve duygusal rahatsızlıklara da davetiye çıkarılmış oluyor.

Transformal Nefes® fiziksel, duygusal/ zihinsel ve ruhsal olmak üzere üç seviyede tek bir seansta bir paketmiş gibi birlikte çalışıyor. Diyafram kası çalıştıkça daha doğal hale dönen nefes bedendeki oksijeni arttırıyor. Oksijen aynı zamanda yaşam enerjisi. Böylece yorgunluk, uykusuzluk, strese bağlı rahatsızlıklar, uyku apnesi gibi hastalıklarla birlikte oksijen yetersizliğinin yarattığı kanser gibi anaerobik hastalıklara da iyi geliyor. Nefes seansı sırasında yükseltilen enerji alanıyla birlikte düşük enerjilerin dönüşmesi için ortam hazırlanıyor. Bu sırada bilinçaltına söylenilen olumlamalarla birlikte arındırılan bilinçaltına yeni tohumlar atılıyor. Gündelik hayatta artık farkında olmadığımız iç sesimizle bağlantı kurmak nefes seanslarının sonundaki meditasyon kısmında çok kolay oluyor. Kısaca her seans yeni bir arınma ve yeni bir farkındalıkla sonuçlanıyor.

Ayrıntılı bilgiye www.bitutamtuz.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Banu Conker (AL88)
1969 doğumlu Banu Conker Avusturya Ticaret Lisesi’ni bitirdikten sonra İ.Ü. İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler bölümünden mezun oldu. Fakülte yıllarında Milliyet Sanat’ta çalıştıktan sonra iş hayatına tekstil sektöründe devam etti.

2005 yılında boşandıktan ve kızıyla yaşamaya başladıktan sonra yaşam amacım dediği kişisel gelişim yönünde çalışmalara katılmaya başladı. Astroloji ile başlayan yolculuğunda Tarot, değişik masaj ve enerji teknikleri ile Usui Reiki, Holly Greal, Gümüş Mor Alev, Massuma uyumlamalarını aldı. 2008 yılında tanıştığı Transformal Nefes® tekniği hayatında büyük dönüşümler gerçekleştirdiği için bu konuda eğitimlerini tamamladı ve Transformal Nefes® eğitmeni olarak çalışmalarına devam ediyor. Yaptığı nefes çalışmalarında öğrendiği tekniklerin hepsini danışanların durumuna göre kullanarak en yüksek seviyede verimle danışanlarının başvurularına yanıt vermeye çalışıyor.

Bi’ Tutam Tuz adını verdiği web sitesinde deneyimlerini paylaşan Banu Conker, 2013 yılında ‘Ben Onu Tuz Kadar Sevdim’ adlı bir kitap yayınladı. Boşanma sonrası deneyimini paylaştığı bu kitabı yayınlama amacı, boşanmış ve ayrılmış tüm kadınlara yardımcı ve destek olabilmek.

Hayatın farkındalıklarla zenginleştiğini düşünen Banu Conker, yaptığı çalışmalarla daha kolay ve kaliteli yaşadığını, bunu herkesle paylaşmaktan çok mutlu olduğunu söylüyor.

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=1315