HABERLER » Haberler / Duyurular » Konser: Güldiyar Tanrıdağlı (ALD & ALV Mozarteum Bursiyeri), Ekim 2010 | AVUSTURYA LİSELİLER DERNEGİ

15 Ekim Cuma / Caddebostan Kültür Merkezi – 20:00

Avusturya Liseliler Derneği ve Avusturya Liseliler Vakfı bursları ile Salzburg Mozarteum Müzik Okulu’nda yaz kurslarına katılan, konser piyanistliği bölümünü bu yıl çok iyi bir derece ile tamamlayan Güldiyar Tanrıdağlı, bu yıl aynı okulda yüksek lisans eğitimine başlayacaktır.

Maddi imkanları çok kısıtlı ve oldukça yetenekli bir öğrenci olan G. Tanrıdağlı, uluslar arası yarışmalarda ödüller kazanmış yetenekli bir genç olan Kanadalı David Eggert (çello) ile vereceği konserin tüm masraflarını (i.e. yol parası, konaklama, salon ses düzeni gibi) kendi imkanları ile karşılamaktadır.

Caddebostan Kültür Merkezi, salonun arka sıralarını o gece için ücretsiz açmaktadır. ALV ve ALD, salonun ön sıra biletlerini genç müzisyene konser giderlerini karşılamasında destek olmak amacıyla 20.- TL’den satmaktadır.

Bilet satışı için irtibat: Avusturya Liseliler Vakfı – 0212 292 39 70 (satılan bilet gelirlerinin tamamı G. Tanrıdağlı’ya iletilecektir).

Genç yeteneğe destek olmanız ve güzel konseri izlemeniz dileğiyle…

 

http://orbitserver2012/ald/content.asp?id=214