HABERLER » Etkinlikler » Şarkı Söylüyoruz

Şarkı Söylüyoruz

Etkinlik Tarihi: 24.05.2023 18:30

Avusturya Liseliler Kartçınar Klasik Türk Müziği Korosu çalışmaları Çarşamba akşamları 18.30-21.00 arası Dikilitaş'ta dernek merkezinde yapılmaktadır.

2010 yılında Şarkı Söylüyoruz sloganıyla başlattığımız koro çalışmalarımızı AL 93 mezunlarından Prof. Dr. S. Anlam Altay’ın şefliğinde yürütüyoruz. Provalarımızda hem eğleniyor, hem ruhumuzu zenginleştiriyoruz; en önemlisi müzik yoluyla güzel bir sevgi ve dostluk bağı oluşturuyoruz. Konserler ve huzurevi dinletileri yoluyla müziğimizi Türk Müziği sevenlerle buluşturuyoruz.

Her hafta Çarşamba akşamı coşkuyla gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza şarkı söylemeyi seven ve enstrüman çalan Avusturya Liselileri, yakınlarını ve dostlarını çağırmaya her daim devam ediyoruz.

Yıllarca okuduğumuz okulumuzun bulunduğu ve bu sürede bolca arşınladığımız Kart Çınar Sokağı’ndan esinlenerek adını belirlediğimiz koromuz, çalışmalarını Klasik Türk Müziği ekseninde sürdürmekte ve konserlerinden elde ettiği gelirlerle  Türk Müziği alanında eğitim gören öğrencilere müzik bursu sağlayarak destek vermektedir.

Etkinlik               : Avusturya Liseliler KArtçınar Klasik Türk Müziği Korosu
Şef                     : Prof. Dr. S. Anlam Altay (AL 93)
Mekan               :  Avusturya Liseliler Derneği, Dikilitaş Fulden Sokak, Fulden Apt. No:4 D:1 - Beşiktaş
Çalışma Takvimi:   Çarşamba akşamları
Saat                   : 18.30 - 21.00

 

Bölümle ilgili diğer başlıklar

Copyright © 2024 Avusturya Liseliler Derneği
Designed by: OrBiT